BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

söndag 29 november 2009

Hem ljuva hem

Det börjar bli tomt här hemma. Vi har tömt mitt och mammas o pappas rum nu. För tillfället bor dem i stugan i Jänkenalousta.
Det känns lite konstigt att det bara är två dagar kvar här nu. Sen kommer jag nog aldrig kliva in i den här lyan nåmer, det känns skumt. Speciellt när det är någon annan som ska bo hära :P, vart vi har tapeserat osv.
Jag har bott här i 15 år! det är mycket, nästan hela mitt liv. konstigt! :P
Och nu flyttar vi, till hus! :D spännande.. Längtar tills den är våran! när man fått in alla grejerna till huset och bara kan tare lungt och känna att det är vårat hus. Jag läntar också tills vi kan börja julpynta, det känns konstigt när vi inte har gjort det ännu, för vid det här laget brukar vi har fullproppat med julgrejer överallt, men nu är det inte så :), nu sitter vi en nästan helt tömd lägenhet med massa okända grejer i våra rum. :S.

Snart fyller jag år också! Längtar som tusan. Alla i klassen är redan 18 år fyllda förutom jag. Man blir lite deprimerad när alla frågar om man ska med ut, men det känns så meningslöst när man inte kommer in på krogen. :P men snart!! :D
Jag längtar nog mest till 19 dec, för då har jag min fest och det roliga är att det är i huset :D!. Klassen är bjuda, vi ska ha drinkparty! hoppas drinkarna blir lyckade bara. hahahha. Men jag har kommit fram till att det inte är någon ide att längta, för då blir det aldrig som man förväntat sig. Så lika bra att bara ta det som det kommer. Innan det är det mycket som händer.

11 Dec - Tårtkalas för släkten!
13 dec - Åker till göteborg
14 dec - MIN FÖDELSEDAG + Kollar Sonata Arctica på trädgården i Göteborg
19 december - FEST!
- Debember - Teoriprov + Uppkörning (håll tummarna)! :D

Det är inte så länge kvar, dagarna går så fort nu så måste börja plugga mer på teorin så jag spikar det, blir så sjukt besviken på mig själv om jag kuggar. JAG SKA KLARA DET! ska fan plugga röven av mig. skiter i allt annat, jag ska klara det iaf.

onsdag 25 november 2009

Mc Donalds eller Burger King
Blondiner eller brunetter
Surt eller salt godis
Vanlig Cola eller Cola light
Jay Z eller Eminem
Paris eller New York
Stockholm eller Göteborg
Kaffe eller te
Adriana Lima eller Miranda Kerr
heels eller Converse
Desperate Housewives eller Gossip Girl
Scrubs eller How I met your mother
Blåögda killar eller brunögda
Sony Ericsson eller Nokia
Xbox eller Playstation
Utekväll eller hemmakväll
Julafton eller nyårsafton
Edward eller Jacob
Ginatricot eller H&M
Ge eller få
Britney Spears eller Lady Gaga
Personlighet eller utseende
Pengar eller kärlek
Chips eller ostbågar
Att aldrig mer få äta chips eller att aldrig mer få shoppa skor
Att alltid gå runt och lukta lite prutt eller att prutta 100 gånger om dagen
Att alltid gå runt och vara olyckligt kär eller att aldrig bli kär
Att aldrig ha en pojkvän eller att aldrig ha några riktiga vänner

tisdag 24 november 2009

Tisdag

Idag känner jag att jag gjort lite nytta iaf. Har:
* Damsugit
* Gjort lite körkortsteori
* Skrivit mitt tal till svenska nationella imorgon
* Tränat lite på mitt tal till Turismen imorgon

Sen har jag testat skriva ut ett papper till kalendern. Vi hade ju velat ha fotopapper, men det går inte eftersom det är konstig baksida på pappret och för att det blir lite dyrare. Vi var ju så dumma att skicka ut flygblad innan vi visste vad det skulle kosta att tillverka kalendrarna, men det gör väl inget.. lite pengar ska vi väl tjäna ihop.

Känns som att allt kretsar runt pengar just nu, och speciellt sen skolan har börjat. Jag har ingen aning varför det är så, men det går mer pengar än vanligt. Den här månaden blir tajt, fast iof så fyller jag år och jag önskar mig BARA pengar :), fast sen en kamera och en tv och sånt där dyrt också men det får man ta sen.

Nu ska jag kolla Hells Kitchen. :)

måndag 23 november 2009

Så less....

Jag är så sjukt skoltrött just nu, hade velat ha jullov nu på en gång.. men innan det är det mycket kvar att göra. :(.
Det som gick så bra med kalendrarna också, och så dampar skrivaren!!!! jag blir så sjuuuuuuuuukt less på att det aldrig kan funka, vi höll på o ta ihäl varandra idag i skolan för vi missförstod varandra hela tiden...inte lätt när man umgås hela lektionerna. :P.

Mitt uppe i flytter är vi också.. :P, så snart säger vi hejdå Steinholtzgatan och hej Genvägen! det ska bli roligt, speciellt att inreda hela rummet :D.

köpte ett usb idag, :) hittade en billig på coop för 179:- med 8 gb minne. :) najs!
nu ska jag gå och måla naglarna, är så trött så orkar inte ens sitta här nåmer :P. hejsvejs och håll tummarna att skrivaren funkar imorgon!

söndag 15 november 2009

Lördag = Mors Födelsedag

Grattis älskade Mor, du är bäst! <3


Igår hade vi myspys här i våran jättetömda lägenhet. Middagen blev: Fläskfilegryta m. Paprika och purjolök + potatisklyftor och grönsaker! det var supergott. Kusinen Malin och hennes kompis Anna kom på besök eftersom dem har en tripp upp till stan nu i en vecka ungefär :) jätteroligt att dem kom för man träffar henne så sällan! :). Vi spelade spel och pratade om allt möjligt mellan himmel och jord, + att mamma fick sin present som hon önskat sig.








En bild från när vi spelade: "Trodde du ja" :D haha ( Kolla in min snygga mustash)




Syster och Anna



Vi har firat 3 år <3

I torsdags firade jag och Love 3 år :). Jag blev bjuden på mat och sen myste vi bara hela kvällen :). På fredagen åkte vi till stugan över natten och grillade. Vi somnade redan vid 11 tiden, eller iaf love för han sliter så mycket på jobbet, och jag hade också vaknat 7 den morgonen så man är rätt sliten och skoltrött just nu.


Idag är det inte alls lika roligt som helgen, har gjort lite körkort på datorn för snart är det dags och jag hoppas jag klarar det!! men jag gillar inte det nya systemet som dem har börjat med.. jag skulle hinna klart med mörker till idag, och han tror att det går när man få ha max 1 fel på varje moment? dumhuvud säger jag bara till den som har kommit på systemet.... Men det går frammot iaf.

söndag 8 november 2009

Söndag

Hej! Har inte skrivit på VÄLDIGT länge nu kan jag tillägga!
Jag har nämnligen inte haft tid av någon konstig anledning..

Jag har föresten kommit på att jag skyller allt på att jag inte har tid, men imorgon ska jag skaffa mig tid och gå o träna badminton som jag har sagt de senaste veckorna men som sagt, det har inte blivit av ändå för jag har tydligen så mycket att göra i skolan nu... :P

Ja, jag kanske ska berätta lite vad som händer i mitt liv just nu... Jag har börjat med körkortet rätt så mycket nu, inte så länge tills det smäller faktiskt :) hoppas jag klarar den bara.. Sen är jag och min familj mitt uppe i en hektisk flytt, alla sakerna ur hemmet är nästan borta nu. Måste nog tömma lite till så att det blir lätt o städa. Längtar tills vi flyttar, till huset som det föresten är. Jag får ett mycket större rum än vad mitt nuvarande är, så då behöver jag inte brottas med love när han sitter vid datorn och jag ska över till andra sidan av sängen, för det är omöjligt att komma förbi om man inte kliver på sängen just nu... inte roligt alls...

Jag har också föresten kommit på vad jag önskar mig i födelsedags present och julklapp.
1. Digitalkamera Canon.
2. LG Platt tv + ett hemmabio system.
3. En liiiten ipod/MP3 som fungerar normalt och som man kan hänga på kläderna när man tränar.
4. Pengar såklart.
5. Stativ (Men helst sakerna ovanför)
6. L Word el Gossipgirl 2 säsongen.
Sen är det nog inget annat speciellt jag önskar mig tror jag.

Nu ska jag äta en banan och sen beställa lite varor :)

måndag 14 september 2009

Måndag

Okey, malin tjatar.. jag måste börja skriva lite mer hära :).
Jag gillar inte måndagar ett dugg just nu, dem är långa och tråkiga.. Jag bokade föresten körlektion idag också :) fick på tosdag, så det blir första gången med körskolan spännande! :D! Och sen sa jag till om risk 1an också att dem inte hade ringt mig en gång till fast jag stod på listan osv :), men få fick jag komma på onsdag :) i samma grupp som malin, tur det så jag inte måste göra helt själv! :D

Har börjat läsa "pojken som kallades det" fast på engelska idag. Det sägs ju att den ska vara bra, men jag undrar... finns det en enda bok i den här världen som är så bra att jag ska kunna läsa ut den? jag tror tyvär inte det. Men jag hoppas verkligen att den här gör underverk och blir den första seriösa "boken" jag läst ut. :)